Instituut Yeunten Ling

Meditatief weekend te Instituut Yeunten Ling in huy

  • Data in het najaar: 12-13-14-15 november 2020
  • Onderricht en meditatie: Lama Karma
  • Taijiwuxigong: Guus van der Valk
  • Kosten deelname per retraite : €310 afhankelijk van de tarieven in Yeunten Ling

We verblijven zoals altijd in instituut Yeunten Ling in Huy, België. Informeer voor de reservering eerst of er nog plaats is en stort dan de deelnamekosten op NL18RABO0155212923 t.n.v. Karma Eusel Ling o.v.v. Huy.
We vertrekken donderdag om 14u vanuit Vorstenbosch, aankomst in Huy zal rond 17u zijn. Tijdens ons vierdaagse verblijf nemen we deel aan de morgen en de avond poedja’s samen met de Lama’s. Lama Karma geeft dharmaonderricht en meditatie in de kleine tempel. Wij beoefenen Taijiwuxigong en maken een wandeling in de bossen rondom het kasteel; het tijdstip hangt af van het programma en het weer zal hier mede bepalend zijn. Wandelschoenen zijn niet noodzakelijk, maar wel gemakkelijk. Zondag zullen wij rond 17u weer huiswaarts gaan en rond de klok van 21u aankomen in Vorstenbosch. We stoppen op de heen – en terugweg voor een pauze; de consumpties zijn dan voor eigen rekening.

In het voorjaar van 2021 is weer een retraite: data onbekend.

Workshops

Er zijn meerdere workshops door het gehele jaar heen gepland, die voor iedereen toegankelijk zijn. Wel vinden we het fijn als U vooraf aanmeld. Er zijn workshops van een, twee of drie dagen, met of zonder overnachting(en). Mogelijk worden data veranderd of extra workshops ingepland, misschien is het handig vooraf even te informeren of de workshop zoals gepland doorgaat op de betreffende datum in het programma.